Fakturaservice

Fakturaservice (även kallad fakturaadministration eller fakturahantering) frigör er tid. Genom att låta en extern partner sköta fakturahanteringen får ni mer tid till annat och kan fokusera på er kärnverksamhet.

Med fakturaservice kan du få bättre koll på både kund- och leverantörsfakturor. Problem uppstår ofta när det är många fakturor att hålla reda på. Någon måste skriva ut, skicka fakturor, driva in fordringar, pricka av inbetalningar och skicka påminnelser eller t.o.m driva in via inkasso och i värsta fall blanda in Kronofogden.

Drunkna inte i fakturaadministration! Anlita ett företag med en fakturatjänst som är smidig och enkel att arbeta med. Ni förlorar inte kontrollen eller översikt kring era fakturor, och sparar mängder med tid.

Elektronisk fakturahantering

Det behöver inte vara dyrt med fakturahantering. Genom elektronisk fakturahantering prickas inbetalningar av med OCR-nummer. Integrerade lösningar mot affärssystem och ekonomisystem sparar tid genom automatisk import.

Läs mer om elektronisk fakturahantering.

Vill ni veta mer om fakturaservice?

Vill ni bli kontaktad för mer information om fakturaservice eller få en prisuppgift? Fyll i en intresseanmälan till höger och en av våra kunniga handläggare kommer att kontakta er snarast!