Indrivning

Har ni problem med kunder som inte betalar? Vi kan hjälpa er med indrivning av obetalda fordringar.

Med hjälp av inkasso kan ni låta en extern partner sköta indrivning av era obetalda fordringar. Ni slipper lägga massvis med tid på inkassohantering.

Allt fler företag och privatpersoner är idag skuldsatta och slarvar med betalningen. Det är en självklarhet att ni skall få betalt för det jobb ni utfört och slippa dessa problem.

Indrivning med inkasso

Lösningen är inkasso. Med hjälp av inkassohantering kan ett inkassobolag sköta hela den administrativa delen med indrivning utan att ni behöver besvära er i ärendet.

Ett professionellt inkassobolag respekterar era kunder och månar om ert företags anseende.

Det behöver inte vara dyrt med indrivning via inkasso. Inkassobolag har effektiviserade processer för indrivning och automatiska system vilket drar ned på administration och kostnader.

Spara tid och pengar

Låt ett inkassobolag ta hand om er indrivning och få mer tid till annat!

Ett inkassobolag har oftast större makt än ens eget bolag. De är välkända och har stor respekt på marknaden vilket resulterar i snabbare betalningar.

Genom att följa upp med efterbevakning faller inga fordringar i glömska eller preskriberas. Vilket är något som kan falla mellan stolarna om man sköter hela processen själv.

Vill ni veta mer om indrivning?

Vill ni bli kontaktad för mer information eller få en prisuppgift? Fyll i en intresseanmälan till höger och en av våra kunniga handläggare kommer att kontakta er snarast!